|
::Albumy | ::Astrologia, parapsychologia | ::Atlasy, plany, mapy | ::Biografie, wspomnienia, wywiady | ::Dla dzieci i młodzieży - literatura | ::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe | ::Dla najmłodszych | ::Edukacja | ::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo | ::Encyklopedie, słowniki, leksykony | ::Eseje | ::Fantastyka | ::Film | ::Gry fabularne | ::Gry i puzzle | ::Historyczne | ::Humor, aforyzmy, przysłowia | ::Inne | ::Judaistyka | ::Kalendarze | ::Komiksy | ::Książki audio | ::Kulinaria | ::Lektury szkolne | ::Literatura | ::Literatura faktu, reportaż | ::Literatura obcojęzyczna | ::Literatura piękna - obca | ::Literatura piękna - polska | ::Literatura popularnonaukowa | ::Medycyna, ziołolecznictwo | ::Nauka i technika - popularnonaukowe | ::Nauki humanistyczne | ::Opowiadania | ::Poezja | ::Poradniki | ::Powieści | ::Przewodniki turystyczne | ::Publicystyka, esej | ::Religia, religioznawstwo | ::Romanse | ::Sensacja, kryminał, horror | ::Socjologia | ::Sport | ::Sztuka | ::Ściągi, opracowania | ::Tradycje i obyczaje |
|
|
Zdrowe przetwory. 80 przepisów. Konfitury, kiszonki, pesto i wiele innych |
Zdrowe przetwory. 80 przepisów. Konfitury, kiszonki, pesto i wiele innych |
|
|
|
Autor: |
Jolanta Naklicka-Kleser | Wydawnictwo: |
Zwierciadło |
Kategoria: |
Kulinaria | cena detal. brutto: |
39.90 zł | format: |
16,5 x 22 |
ISBN: |
9788381320436 |
oprawa: |
broszura |
stron: |
224 | rok wydania: |
2018 | data dod.: |
2019-07-31 |
|
|
Opis:
Ciesz się pysznymi smakami przez cały rok.
Zdrowe przetwory to niemal 80 przepisów na wyjątkowe przetwory – nie tylko pyszne, ale i zdrowe. W książce znajdziesz przepisy na tradycyjne przetwory – zarówno słodkie jak i wytrawne, w nowej, zdrowej odsłonie, a także autorskie receptury na wyjątkowe przysmaki, które wzbogacą Twoją spiżarnię i stół, m.in. ekspresowy dżem truskawkowy z chia, pesto z czosnku niedźwiedziego lub chutney z jabłek z czerwonym pieprzem i rozmarynem. Oprócz tego – garść przepisów na oliwy smakowe, octy owocowe oraz naturalne ekstrakty.
Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie, fermentacja – oto techniki, które pozwolą Ci zamknąć w słoikach i butelkach smaki, którymi zachwycisz swoich bliskich. |
|
|
|
|