|
|
|
Autor: |
- | Wydawnictwo: |
Dragon |
Kategoria: |
Kulinaria | cena detal. brutto: |
34.95 zł | format: |
16,5 x 24,5 |
ISBN: |
9788378874775 |
oprawa: |
broszura |
stron: |
608 | rok wydania: |
2017 | data dod.: |
2020-11-18 |
|
|
Opis:
Pierogi, kasze, kluski, gołąbki, bigos, śledzie, kotlety schabowe czy mielone.
Żurek, kapuśniak, krupnik, barszcz czerwony, rosół, zupa pomidorowa, ogórkowa, grzybowa, chłodnik. Pikle, grzyby marynowane, korniszony. Babki, makowce, serniki, pierniki, pączki i faworki.
Wszystkie lubiane przez Polaków przepisy w jednej książce wzbogacone o popularne zagraniczne potrawy, które na dobre zadomowiły się w rodzimej kuchni. Plus praktyczne porady ze starych książek kucharskich.
|
|