Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2018-08-21
2018-08-18
2018-08-17
2018-08-16
2018-08-14
2018-08-10
2018-08-09
2018-08-08
2018-08-07
2018-08-06

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Literatura popularnonaukowa
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Polskie jabłka Poszerzamy kulinarne horyzonty

Polskie jabłka Poszerzamy kulinarne horyzonty
Autor:
Joanna Tołłoczko
Wydawnictwo:
REA-SJ
Kategoria:
Kulinaria
cena detal. brutto:
34.90 zł
format:
19.5 x 26.5
ISBN:
978-83-7993-162-0
oprawa:
broszura
stron:
176
rok wydania:
2016
data dod.:
2017-11-18
Opis:

Jabłko jest bardzo polskim owocem,
który znakomicie nadaje się do różnorodnych kulinarnych eksperymentów. Pasuje do wielu dań zarówno tych mięsnych, jak i niezwykle lubianych ciast oraz deserów. Wiele odmian od tych bardzo słodkich poprzez soczyste, aż do kwaskowych nadaje potrawom wyjątkowy smak. Skoro mamy już jabłka w kuchni,
to koniecznie musi być kaczka nadziewana,
schab pieczony czy cała gama sosów i napojów. W książce znajdziemy także przepisy na smalczyk z jabłkiem, duszone warzywa z jabłkiem, jak i zyskujący popularność cydr. Ponad 100 pomysłów na to jak wykorzystać jabłka w kuchni!


Zobacz koszyk

Tupcio Chrupcio Przybij łapkę! nr 2 Wielkie porządki
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 3 Piknik w lesie
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 4 Mysie sprawy
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 5 Wśród przyjaciół
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 6 Na zakupy
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 7 Co za przyjęcie!
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 8 W warsztacie
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 9 Jestem wielki!
-
więcej

Zawierucha. Bruno (Klasyka Mniej Znana)
Olizarowski Tomasz August
Wenecja-Pekin. Być jak Marco Polo
Przemysław Osuchowski
Papierowe samoloty
Dawn O'Porter
Śluby Sinnersów tom 1 Mocniejsze Uderzenie
CUNNING OLIVIA
Zaufaj mi
Lynn J.
Ojcowie szóstego levelu
Szwarc Magdalena
Poznaję świat z Natalką cz. 4
-
Bułgaria
Sepetliew Iwan
Naukowe śledztwo. Zagubieni w kosmosie
-
Nikt mi się nie oprze
Phillips Susan Elizabeth
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex