Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2018-07-12
2018-07-11
2018-07-10
2018-07-09
2018-07-08
2018-07-07
2018-07-06
2018-07-05
2018-07-03
2018-07-01

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Literatura popularnonaukowa
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Smaki kuchni włoskiej Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy

Smaki kuchni włoskiej Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy
Autor:
Umberto Galimberti
Wydawnictwo:
Jedność
Kategoria:
Kulinaria
cena detal. brutto:
190.00 zł
format:
27.5 x 36.0
ISBN:
978-83-7660-707-8
oprawa:
twarda + obwoluta
stron:
368
rok wydania:
2013
data dod.:
2017-11-18
Opis:

Pierwszy taki album o kulturze kuchni włoskiej w Polsce!

Przepiękna księga poświęcona wszelkim możliwym smakom kuchni włoskiej. Przedstawia wszystkie potrawy i ich składniki, które sprawiły, że kuchnia ta jest tak wyjątkowa. Podróż przez kulinaria Włoch dzięki pięknym fotografiom oraz tekstom obfitującym w ciekawostki i anegdoty dla każdego czytelnika będzie wręcz oszałamiająca. Naturalnie na trasie tej podróży znajdują się również liczne przepisy i tradycyjne włoskie sposoby przyrządzania potraw. Żadne włoskie specjały nie będą już miały przed nami tajemnic:

sery i makarony
ryż i produkty zbożowe
pieczywo, pizza i focaccia
mięso i wędliny
ryby, mięczaki i skorupiaki
warzywa i owoce
zioła, przyprawy i dodatki
typowe torty, ciasta i ciastka
lody i czekolada, kawa i wino.


Zobacz koszyk

Triatlon. Trenuj z sukcesem
Lervill Sean
Mój pierwszy maraton
Tim Rogers
Podręcznik biegania
Lervill Sean
Nurkowanie
Krestovnikoff Miranda, Monty Halls
Pływanie w wodach otwartych
Steven Munatones
Zacznij biegać. Marsz, bieg, zawody, maraton (GC)
Eva Wosko-Conrads
Jak zacząć biegać
Sara Kirkham
więcej

Ermida albo Królewna pasterska (Klasyka Mniej Znana)
Lubomirski Stanisław Herakliusz
SPORTY ŚWIATA
-
Ryba z fantazją
Schinharl Cornelia, Dickhaut Sebastian
Lalaloopsy. Błyszczący bal (8)
-
Samouczek języka niemieckiego dla średnio zaawansowanych
Smaza Monika
Potomkowie Frankensteina. Nauka straszliwa, fantastyczna i osobliwa
Boese Alex
Przebieranki z marzeń 2. Diamentowy diadem
Oldfield Jenny
Michał Anioł życie i twórczość
-
Triatlon. Trenuj z sukcesem
Lervill Sean
Prawo metamorfa
Kudriawcew Leonid
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex