Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2018-08-18
2018-08-17
2018-08-16
2018-08-14
2018-08-10
2018-08-09
2018-08-08
2018-08-07
2018-08-06
2018-08-05

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Literatura popularnonaukowa
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska

Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Autor:
-
Wydawnictwo:
REA
Kategoria:
Poradniki
cena detal. brutto:
60.00 zł
format:
21 x 27,5
ISBN:
978-83-7544-596-1
oprawa:
twarda
stron:
248
rok wydania:
2013
data dod.:
2015-03-22
Opis:

Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomie

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.
Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.
Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:

* krojeniu i filetowaniu,
* flambirowaniu,
* marynowaniu,
* specjalnym nakrywaniu stołu,
* podawaniu serów,
* przygotowywaniu i podawaniu kawy.


Zobacz koszyk

Tupcio Chrupcio Przybij łapkę! nr 2 Wielkie porządki
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 3 Piknik w lesie
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 4 Mysie sprawy
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 5 Wśród przyjaciół
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 6 Na zakupy
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 7 Co za przyjęcie!
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 8 W warsztacie
-
Tupcio Chrupcio Przybij Łapkę! nr 9 Jestem wielki!
-
więcej

Prawo pierwszych połączeń
AGNIESZKA TOMCZYSZYN
Tango z niedźwiedziem
Rowny Edward L.
Litery znam i czytam już sam cz.2
-
Ivanhoe
Walter Scott
Fetysz
Kathe Koja
Wszystko o alergiach. Praktyczny poradnik
Clough Joanne
Smaki kuchni włoskiej Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy
Umberto Galimberti
Szalony J.
Johnson Dillard
Parapsychologia. Fakty i opinie
Ryzl Milan
Płacz aniołów
Wilbur Smith
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex