Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2024-04-25
2024-04-24
2024-04-23
2024-04-17
2024-04-16
2024-04-11
2024-04-09
2024-04-08
2024-04-07
2024-04-03

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Literatura popularnonaukowa
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska

Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Autor:
-
Wydawnictwo:
REA
Kategoria:
Poradniki
cena detal. brutto:
60.00 zł
format:
21 x 27,5
ISBN:
978-83-7544-596-1
oprawa:
twarda
stron:
248
rok wydania:
2013
data dod.:
2015-03-22
Opis:

Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomie

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.
Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.
Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:

* krojeniu i filetowaniu,
* flambirowaniu,
* marynowaniu,
* specjalnym nakrywaniu stołu,
* podawaniu serów,
* przygotowywaniu i podawaniu kawy.


Zobacz koszyk

Ilustrowane Pismo Święte dla dzieci I Komunia
Jude Winkler
Ilustrowane Pismo Święte
-
Ilustrowany atlas biblijny dla dzieci
-
Pismo Święte Starego i Nowego Testamentu Pamiątka I Komunii Świetej Obwoluta
-
więcej

Do Wigilii się zagoi
Agnieszka Błażyńska
Zorza
Anna Rosłoniec
Małe Licho i tajemnica Niebożątka
Marta Kisiel
Gen Atlantydzki
A.G. Riddle
Słownik bohaterów literatury polskiej (Słownik za dychę)
Ninja Bądź lepszy
Tyler Blevins (Fortnite)
Żabi Król
-
L.O.L. Surprise! Hejka, to my! 1 (różowa)
-
Twoja twarz jutro TRYLOGIA (twarda)
Marias Javier
Ciotka Sass i inne opowieści świąteczne
P.L. Travers
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex