Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2025-11-09
2025-11-03
2025-10-30
2025-10-27
2025-10-22
2025-10-21
2025-10-20
2025-10-14
2025-10-13
2025-10-10

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Kolorowanki, Malowanki, Łamigłówki
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Literatura popularnonaukowa
::Literatura Young Adult
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska

Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Autor:
-
Wydawnictwo:
REA
Kategoria:
Poradniki
cena detal. brutto:
60.00 zł
format:
21 x 27,5
ISBN:
978-83-7544-596-1
oprawa:
twarda
stron:
248
rok wydania:
2013
data dod.:
2015-03-22
Opis:

Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomie

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.
Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.
Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:

* krojeniu i filetowaniu,
* flambirowaniu,
* marynowaniu,
* specjalnym nakrywaniu stołu,
* podawaniu serów,
* przygotowywaniu i podawaniu kawy.


Zobacz koszyk

Nadchodzi Boże Narodzenie
-
Zimowa malowanka. 3-6 lat cz.1
-
Zimowa malowanka. 3-6 lat cz.2
-
Zimowa kolorowanka cz.2
-
Zimowa kolorowanka cz.1
-
więcej

Konfitury sekrety tradycja i smak
Jackowska Wanda
Oczami córki. Wspomnienia
Styron Alexandra
Queen Meryl
Erin Carlson
Wszystko dla naszych zmarłych Opowieści tych, co zostają
Vinciane Despret
Bereza
Wojciech Lada
Głowa do góry, Sunny
J. L. Holm
Angielski w samochodzie. Business English. Audio CD
-
1793
Niklas Natt-och-Dag
Milczenie czasu
Ragnar Jonasson
Fiora i król Francji Tom 4
Juliette Benzoni
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex