Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2024-04-17
2024-04-16
2024-04-11
2024-04-09
2024-04-08
2024-04-07
2024-04-03
2024-04-02
2024-03-27
2024-03-26

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Literatura popularnonaukowa
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Russian cooking

Russian cooking
Autor:
Łukasik Inna, Agnieszka Koroś
Wydawnictwo:
REA
Kategoria:
Kulinaria
cena detal. brutto:
99.00 zł
format:
21,5 x 27,5
ISBN:
9788375444766
oprawa:
twarda + obwoluta
stron:
260
rok wydania:
data dod.:
2017-08-11
Opis:

Russian cooking is an encyclopaedia of old and present Russian
culinary art, which is among the world's richest and most varied.
We recommend it to all who are fond of Russian cooking, both
for everyday and for special festive occasions. You will fi nd here
traditional recipes for piroshki with cream, for blini with caviar,
boeuf Stroganov, pelmeni, koulibiaca stuff ed with mushrooms,
herring with onion, salmon in vegetables, and sturgeon in aspic.
You will also learn how to prepare Russian stock, borsch (shchi)
both hot and cold, cabbage soup, solyanka, and fi sh soup (ukha),
and dishes which were once served at the tsar's court.
The book can be considered a unique summary of the rich Russian
culinary tradition, which combines the taste of European cuisine
with unforgettable Oriental flavours.
All that remains is to wish you pleasant reading.


Zobacz koszyk

Ilustrowane Pismo Święte dla dzieci I Komunia
Jude Winkler
Ilustrowane Pismo Święte
-
Ilustrowany atlas biblijny dla dzieci
-
Pismo Święte Starego i Nowego Testamentu Pamiątka I Komunii Świetej Obwoluta
-
więcej

Włóczęga Filipa
Jakób Lech M.
ŚWIAT W MOIM OBIEKTYWIE
-
Jestem, jaka jestem
Cecilia Galante
Sól i pieprz. Cała gama ostrości
-
Teoria smaku w dziełach sztuk pięknych (Klasyka Mniej Znana)
Słowacki Euzebiusz
Lubię poznawać Świat
-
Umrzeć na wiosnę
Ralf Rothmann
Poznaj z nami przyrodę ojczystą - wiosna - lato
Kołacz Teresa, Kurpinowicz Joanna
Jak pomyślę, tak zrobię
Elżbieta Zubrzycka
Ulysses Moore. Tom 2. Część 1. Antykwariat ze starymi mapami
Moore Ulysses
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex