Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2024-04-24
2024-04-23
2024-04-22
2024-04-17
2024-04-16
2024-04-11
2024-04-09
2024-04-08
2024-04-07
2024-04-03

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Literatura popularnonaukowa
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Russian cooking

Russian cooking
Autor:
Łukasik Inna, Agnieszka Koroś
Wydawnictwo:
REA
Kategoria:
Kulinaria
cena detal. brutto:
99.00 zł
format:
21,5 x 27,5
ISBN:
9788375444766
oprawa:
twarda + obwoluta
stron:
260
rok wydania:
data dod.:
2017-08-11
Opis:

Russian cooking is an encyclopaedia of old and present Russian
culinary art, which is among the world's richest and most varied.
We recommend it to all who are fond of Russian cooking, both
for everyday and for special festive occasions. You will fi nd here
traditional recipes for piroshki with cream, for blini with caviar,
boeuf Stroganov, pelmeni, koulibiaca stuff ed with mushrooms,
herring with onion, salmon in vegetables, and sturgeon in aspic.
You will also learn how to prepare Russian stock, borsch (shchi)
both hot and cold, cabbage soup, solyanka, and fi sh soup (ukha),
and dishes which were once served at the tsar's court.
The book can be considered a unique summary of the rich Russian
culinary tradition, which combines the taste of European cuisine
with unforgettable Oriental flavours.
All that remains is to wish you pleasant reading.


Zobacz koszyk

Ilustrowane Pismo Święte dla dzieci I Komunia
Jude Winkler
Ilustrowane Pismo Święte
-
Ilustrowany atlas biblijny dla dzieci
-
Pismo Święte Starego i Nowego Testamentu Pamiątka I Komunii Świetej Obwoluta
-
więcej

Mój intymny świat
Iga Cembrzyńska, Magdalena Adaszewska
Jak rozpoznać i pokonać uzależnienie od smartfona Praktyczne wskazówki i ćwiczenia
Hilda Burke
Dlaczego oszukujemy siebie Przydatne złudzenia
Shankar Vedantam
Cyfry. Kot-o-ciaki. nauka i zabawa
Opracowanie zbiorowe
Emancypacja przez wychowanie czyli edukacja do wolności, równości i szczęścia
Szumlewicz Katarzyna
Leksykon dialogu chrześcijańsko-żydowskiego
Petuchowski Jacob J., Thoma Clemens
Wolny walc żółwi
Pancol Katherine
Kruchość jutra (Kolory uczuć 2)
Bauer Ewa
Cyrulik sewilski
de Beaumarchais Pierre Augustin Caron
Słowenia. Praktyczny przewodnik
praca zbiorowa
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex