Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2024-04-16
2024-04-11
2024-04-09
2024-04-08
2024-04-07
2024-04-03
2024-04-02
2024-03-27
2024-03-26
2024-03-21

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Literatura popularnonaukowa
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza

Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza
Autor:
Swoboda Ingo, Jacqueline Vogt
Wydawnictwo:
MAK
Kategoria:
Poradniki
cena detal. brutto:
34.90 zł
format:
19 x 22
ISBN:
978-3-86380-015-4
oprawa:
broszura
stron:
142
rok wydania:
2011
data dod.:
2014-06-11
Opis:

Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
Cenne informacje. Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia się z rybami.
Pewny sukces. Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.


Zobacz koszyk

Akademia mądrego dziecka. Poznaj uczucia i emocje. Lubię być miły
-
więcej

Zabawa i nauka. Pupile. Dla dzieci 6+
-
Banda Spaghetti. Sprawa konkursu ciast
Capria Carolina, Martucci Mariella
POLISH YOUR ENGLISH TESTY GRAMATYCZNE I LEKSYKALNE Z KLUCZEM
IWONA KIENZLER
Wirtuoz
Krzysztof Bochus
Babskie nasienie
Lubkiewicz-Urbanowicz Teresa
Pisma wybrane
Ignacy Chrzanowski
Wróć do mnie
Małgorzata Mikos
To Ty jesteś Bobbym Fischerem
Christer Mjaset
Zabawy z rysunkiem
-
Warmia i Mazury. Smaki i smaczki agroturystyki
Platte Mariola
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex