|
|
|
Autor: |
GERLACH HANS | Wydawnictwo: |
MAK Verlag |
Kategoria: |
Kulinaria | cena detal. brutto: |
49.90 zł | format: |
26,5 x 23,5 |
ISBN: |
978-3-86380-022-2 |
oprawa: |
twarda |
stron: |
160 | rok wydania: |
2011 | data dod.: |
2017-04-11 |
|
|
Opis:
Podstawowe informacje
Zakup, przechowywanie, suszenie, prażenie, rozdrabnianie, koncentrowanie i konserwowanie przypraw.
Udane kompozycje smakowe Urozmaicanie i harmonijne dopełnianie smaku mięsa, ryb, owoców i warzyw samodzielnie sporządzonymi mieszankami przyprawowymi.
Pasja twórcza
Ponad 170 sprawdzonych przepisów na nowe doznania smakowe, które inspirują do kreatywnych poszukiwań i eksperymentów z przyprawami i aromatami. |
|