Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2024-04-17
2024-04-16
2024-04-11
2024-04-09
2024-04-08
2024-04-07
2024-04-03
2024-04-02
2024-03-27
2024-03-26

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Literatura popularnonaukowa
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza

Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza
Autor:
Swoboda Ingo, Jacqueline Vogt
Wydawnictwo:
MAK
Kategoria:
Poradniki
cena detal. brutto:
34.90 zł
format:
19 x 22
ISBN:
978-3-86380-015-4
oprawa:
broszura
stron:
142
rok wydania:
2011
data dod.:
2014-06-11
Opis:

Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
Cenne informacje. Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia się z rybami.
Pewny sukces. Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.


Zobacz koszyk

Ilustrowane Pismo Święte dla dzieci I Komunia
Jude Winkler
Ilustrowane Pismo Święte
-
Ilustrowany atlas biblijny dla dzieci
-
Pismo Święte Starego i Nowego Testamentu Pamiątka I Komunii Świetej Obwoluta
-
więcej

Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów. Ostatnie lato
Ann Brashares
Konteksty przełomu 1944-1945. Społeczeństwo wobec wojennych rozstrzygnięć
Jacek Chrobaczyński
Gaijin gotuje Kuchnia japońska dla nie-Japończyków
Ivan Orkin
Gry codzienne i pozacodzienne. O komunikacyjnych aspektach aktorstwa
Monika Braun
Kwiat Diabelskiej Góry
KATARZYNA ENERLICH
Survival dla alergików (i ich rodzin) 100 przepisów bez glutenu, bez cukru, bez nabiału
Hanka Ciężadło
Siedem mitów podboju Ameryki
Matthew Restall
Angielski. Konwersacje w biegu. Poziom A1-A2
-
Wystrzegaj się Futury
Douglas Thomas
Po rozstaniu
Zeruya Shalev
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex