Sosy. Aksamitne, pieniste, kremowe |
|
|
|
Autor: |
Auer Peter | Wydawnictwo: |
MAK |
Kategoria: |
Kulinaria | cena detal. brutto: |
49.90 zł | format: |
26 x 24 |
ISBN: |
9783863800246 |
oprawa: |
twarda |
stron: |
160 | rok wydania: |
2011 | data dod.: |
2014-06-11 |
|
|
Opis:
Przepisy podstawowe i ich warianty Aromatyczny wywar, pożywne sosy pieczeniowe, delikatne sosy śmietanowe, owocowe winegrety, ostre pesto, pieniste zabajone - jak krok po kroku przyrządzić wykwintne dodatki do mięsa, ryby, sałaty, warzyw, makaronów i deserów. To, co naprawdę ważne Sposoby przyrządzania sosów i potrzebne składniki, akcesoria kuchenne, informacje o produktach spożywczych, pomoc w razie problemów - dzięki naszym wskazówkom nawet laik bez trudu opanuje sztukę gotowania. Pasja twórcza Ten, kto wie, o co naprawdę chodzi w gotowaniu, będzie miał ochotę wypróbować 180 przepisów na sosy, pesto, dipy i chutney oraz poeksperymentować z różnymi składnikami. |
|